Onze kienavond is dit jaar op 16 december

Het is inmiddels volop zomervakantie. Dus ook voor Felison Brass en haar leden.
De laatste repetitie voor de zomervakantie hebben wij afgesloten met een “vakantie” drankje en hapje.
De eerste repetitie na de zomervakantie is op dinsdagavond 5 september. Dan pakken de leden hun instrumenten weer op en gaan we weer volop aan de bak. Kijken dan ook uit om weer samen te werken met onze vriend en tutor David W Ashworth tijdens ons studieweekend op 22, 23 en 24 september.
Ook vervolgen wij dan onze zoektocht naar een nieuwe dirigent en nieuwe leden. Kortom Felison Brass volop in beweging.

Wij wensen eenieder een hele fijne en mooi vakantie.

Zie de foto’s in het fotoboek

Hij is er weer: de jaarlijkse Kienavond van Felison Brass. Doe gezellig mee en maak ook kans op mooie prijzen in de loterij!

Zaterdag 10 december 2022

Aanvang 19:30 uur; zaal open 19:00 uur

Wijkcentrum ‘De Stek’, Heirweg 2 te Velsen-Noord

Entree €1,-

Entreekaartjes zijn verkrijgbaar via

Fam. Pick, Kruisbeeklaan 14, Velsen-Noord
Fam. Verhagen, Stratingsplantsoen 19A, Velsen-Noord Of via info@felisonbrass.nl / 06-161624
En aan de deur op 10 december.

Let op: geen PIN aanwezig

Zondagmiddag 18 december verzorgt Felison Brass haar jaarlijks kerstconcert. De kersttijd staat voor sfeer en gezelligheid. En wat is er dan niet sfeervoller om op de mooie en warme klanken van Felison Brass alvast weg te dromen naar de kerst. 
Op deze middag zal Felison Brass onderleiding van haar dirigent Marcel Mooibroek de luisteraars een sfeervol en gevarieerd kerstprogramma voorschotelen. Een programma waarin uiteraard de overbekende kerstnummers de revue passeren. Maar ook een aantal wat minder bekende kerstnummers zullen te horen zijn op deze middag, zoals Nativity Swing, Christmas Praise en Christmas Joy. Ook zullen enkel bandleden naar voren treden als solist.

Kortom een programma wat zich het best laat omschrijven als; ‘voor elk wat wils’ en wat men uiteraard niet mag missen om zo alvast in de kerststemming te komen.  

Het kerstconcert vindt plaats in het wijkcentrum De Stek aan de Heirweg 2A in Velsen-Noord.
Aanvang van dit concert is 14.30 uur.
Zaal open om 14.00 uur
De toegang van dit concert is geheel gratis. Dus daarvoor hoeft het niet te laten.

nBk 2022

 

Na twee jaar afwezigheid vanwege de corona perikelen heeft Felison Brass vrijdag 28 oktober weer deelgenomen aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. De kampioenschappen vonden plaats in de prachtige en indrukwekkende grote zaal van Tivoli Vredenburg in Utrecht.
We kwamen uit in de 4e divisie en speelde het verplichte werk Argos van de Zwitserse componist Stephan Hodel. De uitslag was niet hetgeen wat we verwacht hadden, we werden met 82 punten beloont wat resulteerde in een 11e plaats.  

 

Kijk in ons fotoboek voor de foto’s

 

 

 

 

 

 

TRY OUT CONCERT 22 oktober mini NBK 

 

Gisteravond deelgenomen aan het mini NKB in Utrecht. Was een geslaagde try-out. Kundig jury verslag van Paul Holland mogen ontvangen met daarin wat verbeter punt die we aanstaande dinsdagavond zullen oppakken. En dan aanstaande vrijdagmiddag een mooie en gedegen uitvoering van Argos neer zetten op de Nederlands Brassband kampioenschappen in Tivoli Vredenburg, Utrecht.

Kijk in ons fotoboek voor de foto’s

 

 

TRY OUT CONCERT IN ALKMAAR

 

Gistermiddag een fijne try-out concertje gehad in Alkmaar samen met Amsterdam Brass en Alkmaar Brass. 3 Noord Hollandse Brass Bands op stoom voor het aankomende Nederlandse Brass Band kampioenschappen in Vredenburg Utrecht ( 28 en 29 oktober) Alkmaar Brass dank voor…

Kijk in ons fotoboek voor de foto’s

 

 

 

 

FELISON BRASS VG CONCERT 26 JUNI

Felison Brass weer horen na de Corona lockdowns? Dat kan aanstaande zondag 26 juni 2022 tijdens het Velser Gemeenschap koffie concert. Een dubbel concert met het Chr. Mannenkoor IJmuiden.
Waar? wijkcentrum De Stek gelegen aan de Heirweg 2, 1951 CD in Velsen-Noord.
De zaal gaat open om 11.30.
Aanvang concert is 12.00 uur.
Einde concert circa 13.30 uur.
Toegang gratis.
Op het programma o.a. A Folksong Rhapsody, I’ll Walk with God, Abba goes Brass.
Wij hopen jullie te zien.