Nieuws

29-05-2024

Aanstaande zaterdagmiddag 1 juni speelt Felison Brass om 12.25 uur tijdens het 3e MHM Markt & Muziek festival op het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp Centrum. Dus mocht u niets te doen hebben of bent u in de buurt, kom dan luisteren.
Wij hebben voor dit concert een mooi en luchtig programma samengesteld. Onder de noemer, voor elk wat wils.

29-03-2024

Achter de schermen werd er al langer aangewerkt, maar nu is onze nieuwe website dan eindelijk klaar om online te gaan.

Wij heten u bij deze dan ook van harte welkom.

Vanaf nu kunt u op deze nieuwe website op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, optredens, repertoire, foto’s en al het overige wel en wee van de band.

Veel plezier op onze website en bezoek ons regelmatig om zo op de hoogte te blijven van alle ins en outs van Felison Brass

Uiteraard kunt ook altijd onze Facebookpagina bekijken:https://www.facebook.com/felison.brass

Heeft u suggesties of werkt er iets niet naar behoren, geeft dit dan even door.

21-02-2024

Hieper de piep!
Gisteravond (20 februari) vierde Felison Brass haar 65 jaar bestaan. Dit heugelijke feit werd uiteraard gevierd met een hapje en een drankje na afloop van de repetitie. De verjaardagstaart had de band al genuttigd op de afgelopen Algemene Ledenvergadering. Echter was er nog iets te vieren. Een unicum kunnen wij wel zeggen binnen de band.
Onze twee slagwerkers, Willem Verhagen en Johan Loos vierden hun 65 jarig lidmaatschap van Felison Brass. Beide heren zijn dus lid vanaf de oprichtingsdatum 20 februari 1959. Gedurende deze 65 jaar hebben de heren naast hun muzikale bijdrage op het slagwerk, ook jarenlang een bestuursfunctie vervuld binnen de band. Kortom twee bijzondere leden binnen de gelederen van Felison Brass. Dit konden wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zij hebben beide dan ook een oorkonde uithanden van de voorzitter gehad voor hun 65 jaar trouwe lidmaatschap van de band.

Kortom na 65 jaar kunnen we wel zeggen Felison Brass, still standing strong in de regio IJmond.