Zomer vakantie

Nu de welverdiende zomervakantie is aangebroken voor de band, hebben wij gisterenavond afscheid genomen van onze interim dirigent Ron Mostaard. Wij willen Ron Mostaard danken voor zijn inzet gedurende de afgelopen 5 maanden. Het was super dat Ron op zo’n korte termijn bereidt was onze vaste dirigent Alan Gibson gedurende zijn afwezigheid wegens ziekte te vervangen. Zowel bestuur als leden kunnen zeggen dat wij kunnen terug kijken op een fijne en goede tijd. Nogmaals dank daarvoor. We hopen Ron in de toekomst nog eens tegen te komen in onze repetitieruimte.
Na de zomervakantie zal onze vaste dirigent Alan Gibson de baton weer oppakken en Felison Brass weer dirigeren. Band kijkt er naar uit om Alan Gibson weer terug te zien en weer met hem te werken aan de 2e helft van het muziekseizoen 2019.
De eerste repetitie is op dinsdagavond 27 augustus a.s.
O ja, Felison Brass heeft nog enkele lege stoelen in de band! Dus nieuwe leden zijn zeer welkom of leden die hun oude hobby weer willen oppakken om de lege plaatsen in de band op te vullen. Iedereen is van harte welkom! We hebben nodig: Solo Trombone, bastrombone, repiano cornet, 2 solo cornetten, 1e en 2e tenorhoorn en Bb bas nodig. We repeteren dinsdagavond van 19.30 -22.00 uur in het SIG gebouw, De Schans 1, 1941 JP te Beverwijk.
Kom gerust eens langs op een repetitieavond of neem contact op via info@felisonbrass.nl of stuur een bericht via Facebook.